El 17 de maig es va fer, simultàneament a Eivissa, Maó i Palma, la Trobada d'intercanvi d'Experiències Ambientals, en la qual es compartiren experiències ambientals de referència que es duen a terme a centres que participen en el Programa de Centres Ecoambientals.

 

L'IES Santa Maria d'Eivissa va donar  a conèixer el projecte que s'està desenvolupant al centre  "Menys remors, més equilibri", destinat a reduir la contaminació acústica en un institut urbà, millorar la convivència i el rendiment acadèmic i sensibilitzar sobre la problemàtica de la contaminació acústica i els seus efectes. El projecte ha comprés una sèrie de sonometríes en aules i espais comuns, s'ha elaborat un mapa de remors i s'ha disenyat inicitioves per reduir els nivells sonors.

https://t.co/ovWV6cAjhr

https://www.menosruido.org/

Moltes gràcies al nostre company Maurici Cuesta Labèrnia per la seva intervació que va agradar molt a tothom  i enhorabona per la seva selecció com a participant al IV Simposi de docents ESenRED que es celebrarà del 2 al 4 de juliol al Centre Nacional d'Educació Ambiental a Valsaín (Segovia)!!!

 

 


Educació Secundària Obligatòria i Cicles Formatius de Formació Professional Bàsica

Actuació Cofinançada per la Unió Europea

Cicles Formatius de Grau Mitjà

Actuació Cofinançada per la Unió Europea

Centre de Formació Professional

Pagament de taxes

Accés al Gestib

Comissió de Salut

Aula Virtual

Orientació

Europarlament

IES Santa Maria d'Eivissa

a les Xarxes Socials.

Comissió de Benestar i Salut

Comissió ecoambiental

Cerca

Icones cortesia de:Designed by Ibrandify / Freepik